A megkülönböztetés nagymestere: Mr. LOGÓ

Mi az, ami a legközvetlenebb módon hozzájárulhat termékeid sikeréhez?

Mi az, ami a legegyszerűbb formában, ugyanakkor rendkívül kreatívan tudja reprezentálni vállalkozásodat?

Mi az, amivel meglévő vagy leendő vendégköröd először találkozhat különböző marking-felüleleteken?

Hát persze – a LOGÓ

Ha néhány másodpercre becsukod a szemed, Neked is logók százai villanhatnak be, melyekkel életed során találkoztál – ezek segítenek neked katalogizálni a cégeket, melyekkel kapcsolatban állsz vagy álltál, s persze a különbözőképpen megjelenő emblémákhoz társíthatod saját pozitív vagy negatív benyomásaidat.

Ahhoz, hogy egy logó igazán egyedülálló legyen, és kiállja az idők próbáját, elengedhetetlen a jól átgondolt tervezés. Alábbiakban néhány tippet adunk Neked, hogyan valósítsd meg saját kreatív védjegyedet.

MÁRKATUDATOSSÁG – Az első és legfontosabb lépés annak tudatosítása, ki vagy Te magad és mi az, amit kommunikálni szeretnél. Határozd meg a célközönséget, és a mondanivalót, amit szeretnél átadni. Kortárs vagy klasszikus? Egyszerű vagy összetettebb? Ezek tudatában megadhatod magadnak a kezdő lökést a dizájn elkészítéséhez

JÁTÉK A SZÍNEKKEL – A Színek ,azon túl, hogy egyedi látványvilágot adnak emblémádnak, mélyebb jelentőséggel is bírnak. A különböző színek más-más érzéseket, asszociációkat válthatnak ki, így nagy gondossággal kell azokat a logó tervezésekor megválasztani. A világosabb, merész színek szórakoztató, energikus benyomást kelthetnek, míg a sötétebb tónusok professzionálisabbak és érettebbek.

MARADJ TRENDI – mai rohanó világunkban újabb és újabb trendeket népszerűsítenek, hogy aztán azok letűnjenek, és helyüket mások vegyék át. Ne ess abba a csapdába, hogy a trendek változásával Te is azonnal változtatsz. Természetesen időnként szükség van egy kis arculatfrissítésre, de törekedj arra, hogy a lényegi elemek állandóak maradjanak, így megrendelőid mindig felismernek

EGYSZERŰSÉG – Tartózkodj a túlkomplikálástól, cél a tisztaság és átláthatóság. Mindegy, hogy a logó kicsi vagy nagy, közelről vagy távolról szemlélendő, annak mindenkor egyszerűen értelmezhetőnek és világosnak kell lennie. A jó dizájn könnyen felhasználható és rugalmasan öltöztethető akár nyomtatott akár digitális médiában is

Ha úgy érzed, rendelkezel már a számodra tökéletes logóval, teszteld le különböző reklámcélra alkalmas felületeken. Online nyomdánk segítségével képi megjelenítést is tudsz adni egy saját emblémával ellátott borítéknak, irattartó mappának, de megálmodhatod saját plakátodat, molinódat, amelyre a logó mellett bármilyen képi világot megálmodhatsz.

Ha gondod akad a logó tervezésével, annak szerkesztését is kipróbálhatod webshopunkban, de tapasztalt kollegáink is segítségedre lehetnek.

Van kész grafikád vagy szeretnéd online megszerkeszteni ehhez a termékhez:

Kész grafika feltöltése

  • - Nyomdakész file feltöltés
  • - pdf, jpg, tif, psd, cdr, ai formátumok

Online tervező

  • - Szerkeszd meg egyszerűen
  • - Válassz sablonokból

TERMÉK KOSÁRBA KERÜLT! Oops!

close

Select options

close