2 dolog, amire mindenképp szükséged lesz vállalkozás indításakor

Ha vállalkozást indítasz, fontos, hogy nagy lendülettel repülőrajtot vegyen a cég. Rengeteg dolognak kell klappolnia az adminisztrációtól kezdve egészen addig, hogy minél messzebb vigyék az új vállalkozás hírét a közösségi oldalak és az elégedett ügyfelek.

A vállalkozás indítás során kulcsfontosságú, hogy átgondolt marketingstratégiával és arculattal lépj porondra. Ennek része az, hogy a vállalkozásodnak legyen egy emblémája, egy olyan szimbóluma, amit hozzá kötnek – a logó. Továbbá része az is, hogy te mint tulajdonos és vezető erőteljes és pozitív benyomást kelts – ezt szolgálja a névjegykártya.

Miért fontos a tudatos logo és névjegykártya választás vállalkozás indításakor?

Fontos, hogy figyelmet fordíts ezekre a dolgokra már az elején, mert:

1. Profizmust sugall

Ha egy üzleti tárgyaláson nincs névjegykártyád, illetve a cégednek nincs logója, az olyan benyomást kelt, mintha amatőr lennél, vagy mintha egy egyhetes garázsvállalkozást vezetnél. Valójában ezek a dolgok jelentik a belépőt az üzleti világba.

2. Építi a vállalkozás imázsát

Habár a vállalkozásod szempontjából az elégedett ügyfelek és vevők a legfontosabbak, az üzenetedet és a küldetésedet már az arculati elemeken és az ezekkel összefüggő termékeken is megjelenítheted. Ezek is árnyalják a vállalkozás imázsát, vagyis azt a képet, amit a nagyközönség kialakít a cégedről. Arról, hogy pontosan milyen elemekből épül fel az arculat, ebben a cikkben írtunk.

Tervezd meg tudatosan a vállalkozásindító arculati csomagodat

3. Segít abban, hogy kitűnj a konkurensek közül

A logó, a névjegykártya, vagy akár az olyan további arculati termékek, mint a szórólap vagy a papírtáska, vizuális dolgok. A vevőid vagy az ügyfeleid hozzád, illetve a vállalkozásodhoz kötik őket – vagyis te jutsz az eszükbe ezekről. Ha van logód és névjegykártyád, vagy akár ezekkel összefüggő egyéb arculati termékeid, akkor ezekkel a vizuális eszközökkel növeled annak esélyét, hogy a konkurensek közül éppen rád emlékezzenek majd.

4. Erősíti a hitelességet

Egy jól megtervezett logó és névjegykártya elmond valamit arról, hogy ki vagy. Olyan stílusban és olyan színek, illetve betűtípus alkalmazásával készülnek, amelyek tükrözik azt, amit a vállalkozásod képvisel. Ily módon a hitelességedet is erősítik.

Mi, a Printeraktiv Nyomda Webshop abban szeretnénk neked segíteni, hogy ezeket az arculatépítő, benyomásformáló elemeket egy csomagban, egy helyen szerezhesd be. Olyan vállalkozásindító arculati csomagokat állítottunk össze, amelyek tartalmazzák mindazt, amire szükséged lehet.

A csomag alapelemei a logó és a névjegykártya, ezeket kiegészítheted egyéb arculati termékekkel is, amelyek a vállalkozásod sikerét támogatják. A részedről csak három kattintást igényel, és mi elvégezzük a tervezést, majd a terv kiválasztását követően 1–3 munkanapon belül a gyártást is, végül pedig ingyen házhoz szállítjuk neked!

A részletekért katt ide!

Van kész grafikád vagy szeretnéd online megszerkeszteni ehhez a termékhez:

Kész grafika feltöltése

  • - Nyomdakész file feltöltés
  • - pdf, jpg, tif, psd, cdr, ai formátumok

Online tervező

  • - Szerkeszd meg egyszerűen
  • - Válassz sablonokból

TERMÉK KOSÁRBA KERÜLT! Oops!

close

Select options

close