PRINT CARDS

12.00.123.4567

GYIK - Printeraktiv

1. Milyen példányszámoktól vállal a webshop nyomdai munkát?

Cégünk a digitális technológiának köszönhetően már kisebb példányszámú kiadványokat is készít. Tehát ha csupán 100 db szórólapra, 20 db céges dossziéra,  1-2 db plakátra van szükséged, mi megoldjuk, fordulj hozzánk bizalommal!

2. Hogyan tudok rendelni?

Webshopunkban válaszd ki a kért terméket. A termékoldalon válaszd ki a kívánt paramétereket.  Töltsd fel a kész grafikád vagy használd online tervezőnket. Ezután már csak adataid megadására van szükség, egy lépéses pénztár oldalunkon.

3. Ha van kész grafikám, milyen formátumban küldjem el?

A grafikákat optimális esetben pdf-ben kérjük leadni, vektoros formában, szükség esetén kifutóval, vágójellel ellátva. Amennyiben nem vagy biztos abban, hogy a rendelkezésre álló file megfelelő-e nyomdai kivitelezésre, tekintsd meg Anyagleadási tudnivalók c. cikkünket.

4. Ugyanazt a terméket rendelném két eltérő grafikával. Mi a teendő?

Amennyiben ugyanazt a típusú terméket szeretnéd rendelni, de két eltérő grafikával, úgy kérjük tedd a kosárba külön-külön a kért mennyiségeket és mindegyikhez külön töltsd fel / szerkeszd meg a grafikát.

5. Hogyan tudok fizetni?

A megrendelt termék ellenértékét bankkártyával vagy átutalással tudod kiegyenlíteni. Termékeink egyedisége miatt sajnos az utánvétes fizetést nem tudjuk biztosítani.

6. Mennyi idő alatt készül el a megrendelt termék?

Az általunk alkalmazott technológiák gyors átfutási időt tesznek lehetővé.
Átlagos gyártási idők (aktuális kapacitástól függően):
– névjegykártya, szórólap, plakát: 1-2 munkanap
– stancolt termékek: 2-3 munkanap
– molinó, egyedi formára vágott matricák: 1-2 munkanap

7. Milyen típusú papírt válasszak?

Cégünk a nyomdai termékekhez papír és műanyag alapanyagok igen széles skáláját tartja raktáron. Minden termékünknél a webshopban javaslatot teszünk az adott termékhez leginkább illő papírtípusokra, így ha ezekből választasz, biztosan a termék funkcióját ellátó anyagra fog készülni.

8. Vállalják a kész termék kiszállítását?

A kész nyomdatermékek kiszállítását az egész ország területére szerződött futárszolgálatunk látja el, a kiszállítás ideje 1-2 munkanap.

Fel
X