Miért annyira fontosak a névjegykártyák még napjainkban is?

Sokan manapság idejétmúlt, ódivatúnak tartják a névjegykártyákat. Mi nem így gondoljuk. Nagyon sok oka van annak, hogy a mai digitális világban a névjegykártyák még mindig nagy jelentőséggel bírnak a jelenlegi és az új ügyfeleink számára.

Nézzünk miért is ajánljuk még mindig a névjegykártyákat manapság:

  • Bármerre is járunk, mindig van nálunk egy mobil, egy tablet vagy egy laptop. Viszont amikor találkozunk valakivel és személyesen átnyújtjuk neki a névjegyünket, rajta minden fontos információval, azt még egy digitális eszköz sem tudja felülmúlni.
  • Sokan nem tudják megfelelően kezelni ezeket a digitális eszközöket. Sok vállalatnál még a mai napig ragaszkodnak a tollhoz és a papírhoz, hogy fel tudják írni az ügyfelek/partnerek elérhetőségeit. Itt jön újra nagyon jól egy névjegykártya.
  • Egy névjegy mindig kéznél van, nincs szükség semmilyen digitális kapcsolatra.
  • Induló, kevésbé ismert vállalkozások esetében is nagyon hasznos, hiszen így könnyebben juttatjuk el elérhetőségeinket leendő ügyfeleinknek, partnereinknek.
  • A névjegykártyánk pedig mindig ott lesz valahol, egy asztalon, egy táskában, egy pénztárcában a mi márkánkat hirdetve. Kézzel fogható és időtálló.Egy szép, igényes névjegykártya elengedhetetlen mindenki számára. Minden információt tartalmaz, amit meg szeretnénk osztani és mindig megjeleníti a márkát, amit képviselünk.

Néhány hasznos tipp a tökéletes névjegykártyához:

1. Tartalmazzon minden fontos információt: cégnév, logó, név, beosztás, e-mail cím, telefonszám, és pontos cím

2. Könnyen olvasható, letisztult, kevésbé díszes betűtípust használjunk.

3. Lehetőleg nyomdában nyomtassuk, hogy a minősége kifogástalan legyen.

4. Passzoljon a névjegy stílusa a cég arculatához és a célközönséghez. Pl.: fiatal célközönség esetén használhatunk erősebb színeket is.

5. Válasszunk megfelelő minőségű, lehetőleg 300 grammos papírt. A papírválaszték igen széles, így bátran próbálkozhatunk különféle kreatív papírokkal, de csak mértékkel.

6. Amennyiben van elég helyünk a kártyán, akkor tegyünk rá egy jó szlogent. Pl.: Még ma hívjon! Viszont óvakodjunk a zsúfoltságtól és a túl sok információtól.

7. Alkalmazhatunk egyedi designt is, mely névjegyünket különlegessé teheti. Pl.: fóliázhatjuk, dombornyomott grafikái elemeket tehetünk rá, hajthatjuk, és egyedi méretre vághatjuk. Ennek csak a képzelet és a pénztárcánk szabhat határt.Nincs még névjegykártyád? Szeretnél egy új designt a régi helyett? Mi ebben is segítünk neked.

Van kész grafikád vagy szeretnéd online megszerkeszteni ehhez a termékhez:

Kész grafika feltöltése

  • - Nyomdakész file feltöltés
  • - pdf, jpg, tif, psd, cdr, ai formátumok

Online tervező

  • - Szerkeszd meg egyszerűen
  • - Válassz sablonokból

TERMÉK KOSÁRBA KERÜLT! Oops!

close

Select options

close