10 tipp fodrászatunk reklámozására

Bármerre is járunk, rengeteg fodrászatot láthatunk. De hogyan is tűnjünk ki saját szalonunkkal a tömegből? Hogyan érjük el azt, hogy a vendég minket válasszon?

Íme, néhány tipp arra, hogyan reklámozzuk hatékonyan saját szalonunkat:

1. Ösztönözzük vendégeinket arra, hogy készítsenek selfiet az új frizurájukról a szalonunkban és tegyék fel az internetre betagelve minket. Cserébe felajánlhatunk nekik 10% extra kedvezményt a következő hajvágás árából.

2. Évente 2 alkalommal rendezzünk „30%-os napot”. Készítsünk ehhez egy szép, igényes szórólapot és üvegmatricát vagy kapcsoljunk hozzá egy internetes kampányt. A siker nem marad el.

3. Adjunk törzsvásárlói kártyát vendégeinknek, ezzel ösztönözve őket a visszatérésre. Pl.. minden 6. alkalomnál ajándék hajpakolás vagy fejmasszázs. Ezzel biztos vevőkört tudunk kiépítnei magunknak.

4. Mindig legyen kéznél névjegykártya, kupon vagy szórólap a szalon szolgáltatásairól. Ezeket mindig újítsuk meg és törekedjünk rá, hogy figyelemfelkeltő és egyedi legyen.

5. Készítsünk kérdőívet. Mindig kérdezzük meg vendégeinket arról, hogy mennyire voltak megelégedve a szolgáltatáainkkal. Ajándékutalvánnyal ösztönözhetjük őket a kérdőív kitöltésére.

6. Kínáljunk ajándékutalványokat is. Ehhez készítsünk displayt vagy asztali információs táblát. Adjuk meg a lehetőséget arra, hogy vendégeink megajándékozzák családtagjaikat és barátaikat, így gyarapítva vendégkörünket.

7. Végül, de nem utolsó sorban szánjunk időt és pénzt a reklámozásra kívül-belül. Használjuk szép, figyelemfelkeltő üvegmatricákat vagy plakátokat az üzlet környezetében. Illetve legyünk aktívan jelen az interneten is. Akár nyereményjátékot is indíthatunk vagy rövid kis filmeket késízthetünk a szalonunkról és a szolgáltatásainkról.Készítsd nálunk törzsvásárlói kártyádat! Szerezz új ügyfeleket vagy ajándékozd meg a meglévőket!

Mi mindent nyomunk, bármire is van szükséged. .

Van kész grafikád vagy szeretnéd online megszerkeszteni ehhez a termékhez:

Kész grafika feltöltése

  • - Nyomdakész file feltöltés
  • - pdf, jpg, tif, psd, cdr, ai formátumok

Online tervező

  • - Szerkeszd meg egyszerűen
  • - Válassz sablonokból

TERMÉK KOSÁRBA KERÜLT! Oops!

close

Select options

close