A termékcsomagolás marketing-ékkövei: A csomagcímkék

Amikor ügyfeled kézhez kap egy a cégedtől érkező csomagot, még annak kinyitása előtt rögzül benne az első benyomás keltette érzés. Komolytalan, amatőr, idejétmúlt – ilyen és hasonló gondolatok merülhetnek fel a címzettben, ha kézzel írott, nehezen olvasható, esetleg időjárási körülmények miatt elmaszatolódott címkéket talál a dobozon. A csomagcímke meghatározó marketingeleme lehet vállalkozásodnak.

Miről árulkodhatnak a címkék?

Sugallhatják, hogy céged biztos alapokon nyugvó, erős, energikus vállalkozás, ami még a legapróbb részletekre is odafigyel. Előre vetíthetik, hogy vevőid bizonyosan meg lesznek elégedve a csomagban található termékminőséggel és szolgáltatással, hisz már a külső borítás is első osztályú hozzáállást tükröz.

Napjainkban bárki könnyen és gyorsan tud online áruházat nyitni, s ott termékeit értékesíteni. Ha nem csak az eladni kívánt termék minőségére, hanem annak ötletes csomagolására is odafigyelsz, azzal fokozhatod vállalkozásod hitelességét és professzionizmusát. Ha az általad küldött termékek csomagolását még céges logóval is felcímkézed, vagy bármely más a cégedre jellemző ötletes marketingeszközzel felöltözteted, biztos lehetsz benne, hogy nyert ügyed van a címzettnél.

Biztosan előfordult már veled is, hogy online rendeltél egy terméket, ám amikor megérkezett, csalódottan vetted kezedbe, mert lehangolt az ócska csomagolás, a macskakaparás, amivel a címedet felvésték, és következő alkalommal lehet, hogy ez az emlék sarkall arra, hogy másik beszállítótól rendelj.

A céglogó megjelenik a honlapodon, a névjegykártyádon, a borítékokon, miért ne jelenhetne meg a csomagoláson is?

Kisebb vagy nagyobb, kerek vagy szögletes, engedd el a fantáziád, és álmodd meg saját matricáidat nyomdai webshopunkban, hogy színesítsék és egyedivé tegyék küldeményeidet.

Van kész grafikád vagy szeretnéd online megszerkeszteni ehhez a termékhez:

Kész grafika feltöltése

  • - Nyomdakész file feltöltés
  • - pdf, jpg, tif, psd, cdr, ai formátumok

Online tervező

  • - Szerkeszd meg egyszerűen
  • - Válassz sablonokból

TERMÉK KOSÁRBA KERÜLT! Oops!

close

Select options

close