Megújultunk

Printeraktiv Nyomda webshopunk 2. születésnapját ünnepli. 15 éves nyomdai tapasztalatunkat és az elmúlt 2 év online nyomdai értékesítéseit, valamint a Ti észrevételeiteket, visszajelzéseiteket figyelembe véve alaposan megújítottuk webshopunkat. Tettük mindezt azért, hogy nektek még egyszerűbbé, átláthatóbbá, számos funkcióval gazdagabbá tegyük a nyomdai termékek rendelési folyamatát.

Nézzük hát, milyen nagyszerű újításokat vetettünk be.

ingyenes ONLINE TERVEZŐ MINDIG KÉZNÉL

Webshopunkban a nyomdai termékek grafikáját egy rendkívül sok funkcióval rendelkező, de alap számítástechnikai tudással is kezelhető online tervezővel készítheted el. Az online tervezőt már a főoldalról elérheted minden termék alatt. Kattintáskor meg kell határoznod a termék paramétereit, – főként a méretet – hogy a szerkesztőfelület ehhez igazodjon.

 

MENTÉSI LEHETŐSÉGEK

Az online tervező INGYEN használható, a kész grafika jpg vagy pdf formátumban letölthető, a tervező használata nem kötelez a nyomdai termék gyártásának megrendelésére.

Ha regisztrálsz oldalunkon, akkor a tervezett grafikáidat el tudod menteni a fiókodba, ahonnan bármikor elérheted, újra szerkesztheted vagy nyomtatást is rendelhetsz belőle bármikor.

ONLINE ÁRKALKULÁTOR

Megújult webshopunk alapvető újdonsága, hogy nem csak standard termékek rendelésére van lehetőség, hanem minden terméket teljesen egyénileg lehet paraméterezni. Például már nem csak a szokványos matrica méretekből választhatsz, hanem teljesen egyedi méretet is beállíthatsz. Minden nyomdai termék egyedi, így új webshopunkkal már nem kell kompromisszumot kötni, szabadon alakíthatod a terméket elképzelésed szerint.

VÁLASZTHATÓ GYÁRTÁSI HATÁRIDŐK

Sürgős a rendelésed vagy szeretnéd kedvezőbb áron megkapni és így inkább vársz rá néhány napot? Dönts szabadon, határozd meg rendeléskor, hogy a gyártási idő vagy a kedvezőbb ár számodra a fontos. Minden terméknél táblázatban láthatod a mennyiségeket (egyedi mennyiséget is meghatározhatsz) és a hozzájuk tartozó árakat, gyártási idő függvényében.

FILE ELLENŐRZÉS

Új lehetőség weboldalunkon az árkalkulátorban a File ellenőrzés opció.

Javasoljuk hozzáadni a rendeléshez minden olyan esetben, amikor nem vagy biztos benne, hogy az általad feltöltött / szerkesztett file nyomdai kivitelezésre alkalmas és szeretnéd, ha ellenőriznénk. Ha kiválasztod ezt az opciót, akkor a grafikád minőségét ellenőrizzük, az esetleges hibákat javítjuk, átszerkesztjük, hogy a legjobb nyomtatott végeredményt kaphasd.

GLS CSOMAGPONT

Webáruházunkban lehetőséged van leadni a rendelést GLS házhozszállítással vagy személyes átvétellel, újdonságként pedig már GLS csomagpontra is kérheted a kiszállítást.

Az eddigiekhez hasonlóan pedig utánvéttel, bankkártyával (a futárnál vagy pedig webshopunkon keresztül az OTP Simpepay segítéségével) vagy előre utalással tudod fizetni a nyomdai terméked gyártásának díját.

VIDEÓS SEGÉDLETEK

Szeretnéd megismerni a nyomdai termékek rendelési folyamatát? Segítségre van szükséged az online tervező használatához? 

Böngéssz folyamatosan bővülő videótárunkban, ahol 2-3 perces videóink segítenek, hogy minél szebb grafikákat alkothass és azokból néhány kattintással nyomtatott terméket rendelhess.

használd olyan örömmel weboldalunkat, ahogyan mi megalkottuk!

Van kész grafikád vagy szeretnéd online megszerkeszteni ehhez a termékhez:

Kész grafika feltöltése

  • - Nyomdakész file feltöltés
  • - pdf, jpg, tif, psd, cdr, ai formátumok

Online tervező

  • - Szerkeszd meg egyszerűen
  • - Válassz sablonokból

TERMÉK KOSÁRBA KERÜLT! Oops!

close

Select options

close